Morgen is het zover, de zware etappe over de kasseien in de Tour de France!

Herinner jij je de laatste editie Parijs-Roubaix nog? Wij wel! Niki Terpstra won deze op zijn Specialized Roubaix SL4, de fiets die Omega Pharma - Quick-Step Cycling Team (official), Astana Cycling Team en Tinkoff-Saxo morgen ook zullen gebruiken.

Wie denken jullie dat er gaat winnen?
 
It's My Tour Update gives you daily access to Specialized Racing's elite cyclists as they navigate the triumphs and tribulations of the 2014 Tour de France. In this episode we check in with...
 
yeah!!!Tijdlijnfoto'sDoe jij mee op het NK Mountainbike in Noorbeek 12-13 juli? Over 2 weken is het zo ver! Wij hebben vrijkaarten gelimiteerd beschikbaar voor de Funklasse Heren/Dames wedstrijd. Reageer op deze post en laat een foto van jezelf met je fiets zien en maak kans op vrijkaarten! — met Frank Beemer.
 
Wat was het nou.. Moest je nou wel of niet je benen scheren?

Hier het bewijs!

Voldoen jullie aan de uitslag van de test? The Win Tunnel: Shaved and Dangerous?It's the most asked question: do shaved legs really help you go faster? In this episode, Mark and Chris break out the razors and get down to the follicle lev...
 
Doe jij mee op het NK Mountainbike in Noorbeek 12-13 juli?

Over 2 weken is het zo ver! Wij hebben vrijkaarten gelimiteerd beschikbaar voor de Funklasse Heren/Dames wedstrijd.

Reageer op deze post en laat een foto van jezelf met je fiets zien en maak kans op vrijkaarten!
 
It's My Tour Update gives you daily access to Specialized Racing's elite cyclists as they navigate the triumphs and tribulations of the 2014 Tour de France. In this episode we check in with...
 
Anneke Beerten's passion for cycling began early in her life, and has taken her from training wheels to a World Championship. Following an extensive career in BMX, 4-Cross, and Downhill, her...
 
De "Shark" slaat toe, Nibali valt aan in de Tour de France, wint de etappe en pakt het geel op zijn speciale Tarmac!
 
THROWBACK THURSDAY

Dit jaar bestaat Specialized 40 jaar! Iedere donderdag delen we een historische foto met jullie van een belangrijk moment in onze geschiedenis.

2004
De 16-jarige Kyle Strait wint de Red Bull Rampage op zijn Demo 9 downhill machine. Eerder in dat jaar, behaalt Strait 3e plaats op de wereldkampioenschappen downhill voor junioren.

Meer info: http://bit.ly/1jc0on9
 
It's My Tour Update gives you daily access to Specialized Racing's elite cyclists as they navigate the triumphs and tribulations of the 2014 Tour de France. In this episode we check in with...
 
Met overmacht won de foto van Aaron Gwin tijdens de Nationale Kampioenschappen de contest die we dinsdag uitschreven omtrent de nieuwe omslagfoto!

Deze foto siert dan ook vanaf vandaag onze Facebook pagina!
 
It's My Tour Update gives you daily access to Specialized Racing's elite cyclists as they navigate the triumphs and tribulations of the 2014 Tour de France. In this episode we check in with...
 
WOENSDAG WENSDAG

Wij wensen vandaag de nieuwe S-Works Tarmac frameset in de kleuren waar ook het Omega Pharma - Quick-Step Cycling Team (official) op rijdt!

Specialized S-Works Tarmac

De 2015 Tarmac is de belichaming van een revolutie in fietsontwikkeling die begint en eindigt met de rijder. We noemen het Rider-First Engineered™ en het komt voort uit onze samenwerking met de leiders op het gebied van ontwikkeling in de Formule 1, McLaren.

Meer informatie? http://bit.ly/1oAa0Li
 
Speciaal voor onze vrouwelijke fans hebben we een Facebook pagina gecreëerd voor dames!

Like en wij zorgen dat je altijd als eerste op de hoogte bent!Specialized Women Netherlands BelgiumYour Ride. Your Rules.
 
Afgelopen week beklommen jongeren met een lichte verstandelijke beperking en uiteenlopende gedragsproblemen op Specialized racefietsen de Mont Ventoux in Zuid-Frankrijk.

De jongeren, woonachtig op diverse locaties van Gastenhof, een onderdeel van Koraal Groep, bereikten zonder uitzondering na 26 kilometer afzien de top. Dit jaar stonden er maar liefst 440 deelnemers aan de voet van de Mont Ventoux, van 11 verschillende organisaties uit Limburg, Noord-Brabant en Gelderland.

Tranen van emotie, van triomf en uitputting stroomden over hun wangen. Ook de tientallen buddy’s, aanwezige ouders en andere supporters hielden het niet droog. ‘Eindelijk iets bereikt in mijn leven”, was het trotse commentaar van één van de kinderen.

Specialized is de trotse partner van www.equipemontventoux.nl en feliciteert dan ook graag alle deelnemers, familie, begeleiders en vrijwilligers met dit schitterende evenement.
 
It's My Tour Update gives you daily access to Specialized Racing's elite cyclists as they navigate the triumphs and tribulations of the 2014 Tour de France. In this episode we check in with...
 
In this episode we get a little help from Bevan Docherty and Ben Hoffman and finally answer the draft rule dilemma in Triathlon.
 
It's My Tour takes an all-access glimpse into the lives of Specialized Racing's elite cyclists as they train, race, and battle towards the ultimate goal of the 2014 Tour de France. In this...
 
Catching up with ITU World ranked number 1 Gwen Jorgensen as she looks to build on her 2014 successes at her European training base in Vitoria, Spain. Training alongside a host of ITU stars...
 
Nicolas Roche zal in de Tour de France de beschikking hebben over deze Specialized S-Works Mclaren Tarmac!

Zou hij hier een etappe op kunnen winnen? Voorspel jouw etappewinnaars op www.itsmytour.net en maak kans op onder andere een Specialized Tarmac!
 
Wij vinden het eigenlijk wel tijd voor een nieuwe omslagfoto!

Aan jullie de keuze welke van de onderstaande 3 het gaat worden:

1. Mark Cavendish die de 4e etappe in de Ronde van Zwitserland wint
2. Aaron Gwin tijdens de Nationale kampioenschappen DH in Amerika
3. Tony Martin in de door hem gewonnen tijdrit in de Ronde van Zwitserland

Post jouw voorkeur hieronder!
 
Cycling can be a solitary experience—but it doesn't have to be lonely. Whether you're a pro out training, or just out in the park getting in some miles, a friendly wave to another cyclist...
 
Hebben jullie nog iets geks met de fiets gedaan dit weekend?
 
DOE MEE AAN ONS TOURSPEL EN MAAK KANS OP HET WINNEN VAN EEN SPECIALIZED RACEFIETS!

Het is zo ver: van zaterdag 5 juli 2014 tot zondag 27 juli 2014 vindt de Tour de France voor de 101ste keer plaats. Als je net als wij niet kunt wachten tot de start van de Tour de France etappes en nu al aan het voorspellen bent wie de winnaar wordt van iedere etappe, dan ben je op de juiste plaats!

Laat ons zien hoeveel jij van wielrennen afweet en bewijs je speciale instinct voor de prestaties van de rijders en de teams. Plaats iedere dag jouw voorspellingen voor de 21 spannende etappes en voorspel de winnaar van de etappe of het team dat de etappe gaat winnen. Laat ons zien dat jij al weet wie de gele trui aanheeft tijdens ’s werelds grootste wielerfestijn!

HOOFDPRIJS: De deelnemer die aan het eind van het spel de meeste punten bij elkaar heeft gespeeld, is de winnaar van een Specialized Tarmac Expert 2015.

Ben jij een aanvallend type of juist een afwachtend type, maar kwam je niet als eerste over de finish? Niet getreurd! Iedereen die minstens 80% van de etappes heeft voorspeld, maakt kans op een van de 5 prachtige extra prijzen!

Surf direct naar: www.itsmytour.net en speel mee!
Specialized - #itsmytourwww.itsmytour.netIts My Tour Spel van Specialized: De winnaar van het Tourspel wint een Specialized Tarmac! Overige deelnemers maken ook kans op mooie prijzen!
 
Specialized is exclusief partner van Vrouwenwielrennen.nl!

Gisteren was de 2e wedstrijd van de competitie in Amsterdam-Noord.

Agenda:
24-mei Wedstrijd WTC de Amstel - Amstelveen
21-jun Wedstrijd ARC Ulysses - Amsterdam Noord
23-aug Wedstrijd Arnhems Buiten - Arnhem
13-sep Ploegentijdrit - Nieuwer ter Aa

De trainingsgroepen van vrouwenwielrennen organiseren in samenwerking met KNWU wielerverenigingen sinds 2012 de competitie vrouwenwielrennen.nl.Na de wedstrijden wordt zowel een individueel- als een ploegenklassement opgemaakt.

Meer informatie: http://vrouwenwielrennen.nl/competitie-2014/

Vrouwenwielrennen.nl is er voor de fanatieke wielrenster en biedt (laagdrempelige) trainingen en begeleiding voor vrouwen met een racefiets.

De verschillende trainingsgroepen geven een gedegen en inspirerende training op ieders niveau. Onder begeleiding van ervaren (wedstrijd)rensters worden de finesses van het wielrennen geleerd en grenzen verlegd. Daarnaast wordt er een competitie verreden tussen de trainingsgroepen, vindt er een trainingsweekend plaats en wordt een vrouwenwielrendag georganiseerd.
 
Specialized is trotse partner van het "Triatlon NK Midden" in Didam aanstaande zaterdag 5 juli.

Meer dan 1000 atleten gaan de uitdaging aan op de: NK Midden, NK Paratriathlon, Kwart individueel, Kwart tri, Scholieren, Sprint en Handbike categorien.

Voor meer informatie over deze ‘De Groene Triathlon’: www.triatlondidam.nl
 
Tony Martin verdedigde vandaag succesvol zijn leiderstrui in de #TourdeSuisse!

Hij finishte zeer sterk in de top 10, voor Cadel Evans en wereldkampioen Rui Costa.

Hebben jullie het ook gezien?
 
"I do not fear anything and I think I am well prepared. I have great respect for the distance and I am focused on following my dream to race in Hawaii". Catch up Jan Frodeno as he prepares...
 
Specialized domineerde gisteren de 6e etappe van de Ronde van Zwitserland. De eerste, tweede en derde plaats werden behaald op de nieuwe Specialized Tarmac!

De laatste kilometer werd al op de ongelooflijke snelheid van 62,28 km/u afgelegd, maar het meest belangrijke gedeelte was de laatste 250 meter die winnaar Matteo Trentin aflegde in 11,6 secondes.

Na een analyse door Specialized Racing, kunnen we concluderen dat de rijders die de Evade helm gebruikt hebben veel voordeel hadden van de Specialized Evade. Deze aerodynamische helm leverde hen een voordeel van 0,4 km/u, oftewel 1,03 meter op in de laatste 250 meter van de etappe.

Een voordeel dat op deze snelheid cruciaal is en resulteerde in drie podiumplekken!

Wil je meer informatie over de Evade? Kijk dan hier op onze website: http://bit.ly/1ysawkU
 
INTRODUCTIE: S-WORKS MCLAREN TARMAC

De S-Works McLaren Tarmac is veel meer dan een fiets. Het is de belichaming van een naadloze technische samenwerking tussen Specialized, McLaren en alle individuele onderdelen. Een ongeëvenaard streven naar perfectie, ontwikkeld in exclusieve samenwerking met McLaren. Een ding is zeker, geen detail is over het hoofd gezien.

De nieuwe Rider-First Engineered Tarmac is de belichaming van een nieuwe standaard in fietsontwikkeling. Voortbouwend op dat platform, zijn Specialized en McLaren een samenwerking aangegaan om de grenzen van de meest complete fietsprestaties nog verder te verleggen. Door gebruik te maken van McLaren's deskundigheid op het gebied van carbontechniek, zijn het S-Works Tarmac McLaren frame en de voorvork voorzien van een unieke carbon layup die zorgt voor een gewichtsreductie van 10% ten opzichte van een standaard S-Works Tarmac frameset.

Net als het frame en de voorvork, profiteren ook het crankstel, het Aerofly stuur en de CLX40 wielen van deze nieuwe carbon layup die de beste combinatie van gewichtsreductie en prestaties garandeert. De volledige S-Works McLaren Tarmac Collectie is voorzien van speciale kleurstelling die in samenwerking met McLaren ontwikkeld is en aangebracht wordt in het exclusieve McLaren Special Operations Center in Woking (UK), dezelfde locatie als waar de €1,2 miljoen euro kostende McLaren P1 voorzien wordt van zijn laklaag.

Er zullen wereldwijd slechts 250 S-Works McLaren Tarmac's gebouwd worden. Elke van deze zeer gelimiteerde fietsen wordt geleverd met een paar S-Works Road schoenen en S-Works Prevail helm, beide voorzien van de speciale kleurstelling die ook het frame siert. Bovendien zal elke S-Works McLaren Tarmac gebouwd worden aan de hand van de individuele specificaties van de rijder, gebaseerd op de Body Geometry Fit meting die iedere koper zal ondergaan.

Meer informatie? Check: http://bit.ly/1mSWrYR

De S-Works McLaren Tarmac - een samenwerking in excellentie.
 
We all aim for balance in life, from work and play, to family and friends. Pro cyclists have another sort of balance to add to that list—the track stand. Here, Tiffany Cromwell demonstrates...
 
It's the most asked question: do shaved legs really help you go faster? In this episode, Mark and Chris break out the razors and get down to the follicle level to find out if hair-free legs...
 
As Specialized Racing heads into the fourth round of the 2014 World Cup season, Aaron Gwin and Troy Brosnan are sitting in first and second overall. In Leogang the order gets switched up and...
 
Wereldkampioenschap MTB Marathon in Pietermaritzburg. Wat een dag voor Specialized! 4 podiumplekken op 4 verschillende Specialized fietsen.
Foto's door: Michal Červený / www.michalcerveny.com.Wereldkampioenschap MTB MarathonWereldkampioenschap MTB Marathon in Pietermaritzburg. Wat een dag voor Specialized! 4 podiumplekken op 4 verschillende Specialized fietsen. Foto's door: Michal Červený / www.michalcerveny.com.
 
THROWBACK THURSDAY

Dit jaar bestaat Specialized 40 jaar! Iedere donderdag delen we een historische foto met jullie van een belangrijk moment in onze geschiedenis.

2002:
Mario Cipollini wint Milaan - San Remo, zes etappes in de Giro d'Italia en het wereldkampioenschap op de weg. Allemaal op zijn S-Works E5. Dit maakt van Specialized het eerste Amerikaanse fietsmerk ooit dat de wereldtitel wint.

Meer info: http://bit.ly/1jc0on9
 
WERELDKAMPIOENEN!

Jaroslav Kulhavy is net Wereldkampioen Marathon geworden in Pietermaritzburg! Wat een geweldige overwinning na zijn blessureleed dit seizoen. Ook good old Christoph Sauser op het podium met een 3e plaats.

Bij de dames wist Annika Langvad ook op haar Specialized naar de wereldtitel te rijden. Een prachtig wereldkampioenschap voor Specialized!
 
WOENDAG WENSDAG

Afgelopen weekend werd Christoph Sauser Europees Kampioen Marathon op zijn Specialized S-Works Stumpjumper HT! Uiteraard kan ook jij op deze snelle hardtail rijden.

Specialized S-Works Stumpjumper HT

Waar de trails vragen om een snel, efficiënt en veelzijdig wapen, beantwoordt de Stumpjumper HT de vraag. Met tal van wereld- en nationale kampioenschappen op zijn naam, is deze pure cross-country machine verkrijgbaar voorzien van een nieuwe, agressieve geometrie die gemaakt is voor precieze stuureigenschappen en wedstrijdsnelheid.

Meer informatie? http://bit.ly/1soc6DI
 
It's My Tour takes an all-access glimpse into the lives of Specialized Racing's elite cyclists as they train, race, and battle towards the ultimate goal of the 2014 Tour de France. In this...
 
Taking a break from testing all things aero, Chris and Mark take you through what makes our wind tunnel, the Win Tunnel.
 
VIDEO VRIJDAG

Onze 'eigen' Anneke Beerten liet zich de afgelopen periode volgen en geeft ons zo een kijkje in haar fietsleven!

"Anneke Beerten's passie voor fietsen begon al op zeer jonge leeftijd en heeft haar na jaren van trainen zelfs tot een wereldkampioen gemaakt. Volg in deze video haar zeer uiteenlopende carriere, die haar langs BMX, 4-Cross, Downhill en Enduro heeft geleid!"
I am Specialized - Anneke BeertenAnneke Beerten's passion for cycling began early in her life, and has taken her from training wheels to a World Championship. Following an extensive career i...
 
Aaron Gwin discusses his unbelievable run at the fourth stop of the 2014 World Cup series. Featuring: Aaron Gwin Eric Carter Specialized Racing Demo 8 Connect with us: http://www.iamspecialized.c...